Ukrainske kvinder: Find kærligheden via online dating (2021)

Drømmer du om en smuk ukrainsk kvinde? Så læs med her, og få gode råd til hvordan du finder kærligheden via online dating!

Udover at ukrainske kvinder er utroligt smukke, så er de af kulturelle årsager også mere feminine end danske kvinder. Ukrainske kvinder adskiller sig fra danske kvinder ved at være gladere for de traditionelle kønsroller. Nu er alle ukrainske kvinder selvfølgelig ikke ens – men generelt set er de gladere for en mere klassisk fordeling af ansvarsområder ift. husholdning. De har ikke noget problem med hovedsageligt at stå for hjemmet, mens manden har hovedansvaret for at tjene pengene.

At date en ukrainsk kvinde er på mange måder lettere end at date fx en asiatisk kvinde. De har et væsentligt større indblik i skandinavisk kultur og samfund, og har også større fokus på uddannelse og karriere. Derfor kan det også sagtens lade sig gøre at finde en ukrainsk kvinde, som har en god uddannelse, om som har ambitioner for sin karriere.

Sådan vælger du den rigtige online datingside til Ukraine dating

Følger du 4 nedenstående råd, kommer du ikke helt galt afsted!

  • Vælg en side, hvor du har mulighed for at oprette en gratis profil, eller hvor du får en gratis, uforpligtende prøveperiode. Det giver dig mulighed for at tjekke sidens profiler og troværdighed ud, inden du betaler for et medlemskab.
  • Vælg en side, hvor betalingen er månedlig. Skal du betale pr. besked, er der stor risiko for, at du bliver snydt.
  • Tjek sidens anmeldelse ud på Trustpilot, og Google siden for flere anmeldelser.
  • Undersøg hvad det er for en virksomhed, der står bag. Læs deres politikker angående falske profiler og snyd. Hvordan arbejder de aktivt for at begrænse falske profiler?

Hvis du vil i gang med ukrainsk dating online, anbefaler vi at du opretter en gratis profil på UkraineDate.com/da

 

Gå til Ukraine Date

 

Derfor er danske mænd populære blandt ukrainske kvinder

Mange ukrainske kvinder drømmer om at finde en skandinavisk mand. Ukraine har i mange år lidt under ustabilitet og lave lønninger. At flytte til Skandinavien, hvor den politiske situation er mere stabil og lønningerne gode, er derfor helt indlysende en drøm for mange.

Hertil har den skandinaviske ligestilling gjort, at skandinaviske mænd behandler kvinder bedre og med mere respekt, end de er vant til fra ukrainske mænd. Tanken om at få en mand, som behandler dem med respekt, og som opfører sig ordentligt ude såvel som hjemme, er således også noget der gør Danmark attraktiv i ukrainske kvinders øjne.

Men vil de så kun date danske mænd for at flytte til Danmark eller for pengenes skyld? Nej, selvfølgelig ikke. Men hvorfor ikke søge kærligheden der, hvor alle andre forhold også er bedre? Du søger en ukrainsk kvinde ud fra nogle forhåbninger om at finde noget i en ukrainsk kvinde, som du ikke kan finde i en dansk. Men det betyder jo ikke, at du ikke samtidig søger ægte kemi og kærlighed. Det samme gælder selvfølgelig den anden vej rundt!

Skal du være bange for at blive snydt?

Du har fundet en smuk, sød ukrainsk pige. Men hvordan ved du, om hun mener det, hun skriver? Hvordan sikrer du dig, at du ikke bliver snydt?

Desværre kan man ikke helgardere sig, når det kommer til falske profiler og snyd. Nogle af de kvinder, som snyder vestlige mænd via online dating, er meget tålmodige og udspekulerede. Men langt de fleste er det muligt at fange i deres snyd, inden det går galt.

Så ja, du skal være forsigtig, når du chatter med ukrainske piger. Samtidig skal det ikke afholde dig fra at gøre det. For følger du rådene i nedstående afsnit, og bruger du din sunde fornuft, samt lytter til din mavefornemmelse, kan du sagtens komme udenom de brodne kar.

Fire ting der bør få dine alarmklokker til at ringe

Hvis de er ude på at snyde dig, er de ikke oprigtigt interesserede i at lære dig at kende, og målet med al deres kommunikation med dig er i sidste ende at lokke penge ud af dig. Derfor vil de også på et tidspunkt afsløre sig selv – for de bliver jo nødt til at bede dig om penge på én eller anden måde. Herunder er 4 situationer, der bør få dine alarmklokker til at ringe:

  • Hun bliver ved med at snakke om noget hun ønsker sig / mangler penge til. Hun kommer med hentydninger til, at det ville være sødt af dig, hvis du hjalp hende med at få råd til det, ved at sende penge til hende.
  • Hun beder dig om at sende penge, så hun kan besøge dig i Danmark (penge til flybillet, rejsebureau mm).
  • Hun er ukritisk over for dine holdninger, og er overdrevet sød og kælen fra et meget tidligt stadie.
  • Hun vil ikke videochatte på fx Skype eller tale i telefon.

Ingen af ovenstående punkter er 100 % ensbetydende med, at hun er ude på at snyde dig. Men det er stærke indikatorer på det. Uanset hvad skal du aldrig overføre penge til hende. Vil hun fx gerne til Danmark og besøge dig, kan du tilbyde at betale flybilletten for hende. På den måde får hun aldrig pengene i hænderne.

Hvis du vil i gang med ukrainsk dating online, anbefaler vi at du opretter en gratis profil på UkraineDate.com/da

 

Gå til Ukraine Date