Filippinsk dating ⇒ Find den ægte kærlighed

Søger du en omsorgsfuld, sød og smuk kone? Så er filippinsk dating en oplagt mulighed! Læs mere om hvordan du kommer i gang her!

Filippinsk dating er populært af mange grunde. For det første er filippinske kvinder utroligt smukke og feminine. For det andet er de familieorienterede og omsorgsfulde. Filippinsk kultur er nemlig – modsat den danske – generelt meget familieorienteret.

Mange danske mænd søger en kvinde, som de deles deres liv sammen med. Som vil prioritere deres mand, ligesom han vil prioritere hende. Som værdsætter traditioner, og som er tryg i og glad for de mere klassiske kønsroller i et parforhold. En kvinde, som viser omsorg og kærlighed. Til det er en filippinsk kvinde helt oplagt: For hun vil gerne tage sig af både hjem, mand og eventuelle børn.

Sådan kan livet med en filippinsk kone blive

Med en filippinsk kone skal du ikke forvente at lave meget derhjemme. I filippinsk kultur er det nemlig kvinden, der sørger for hjemmet – og manden der sørger for at tjene pengene.

Det betyder selvfølgelig ikke, at hun ikke vil arbejde. Men du skal forvente, at hun vil sætte dig i rollen som den primære forsørger. Mange filippinske kvinder i Danmark søger arbejde inden for sundhedsvæsnet. De kan godt lide at arbejde med de feminine fag. De glade for at tage sig af ældre og børn, men kan også godt lide at arbejde med skønhedspleje og mode.

Livet med en filippinsk kone kommer altså til at handle om teamwork, hvor hver part har sit ansvarsområde. Men det hele handler selvfølgelig ikke om pligter! Filippinske kvinder elsker også at have det sjovt og at hygge sig. Så du skal også forvente, at hun vil prioritere tid til at gå ud, at hygge sig foran fjernsynet derhjemme og generelt nyde livet.

Det skal du være opmærksom på, inden du går i gang med filippinsk dating

Som allerede nævnt, er familien en stor prioritet i Filippinerne. Inden du går i gang med filippinsk dating, skal du altså være forberedt på, at din fremtidige filippinske kone jævnligt vil være i kontakt med sin familie hjemme i filippinerne. Skype og Facebook vil sandsynligvis ikke være nok – så der skal også afsættes penge til ferier i Filippinerne, så hun kan se sin familie.

Det er også helt normalt for filippinere, at man hjælper hinanden økonomisk. Det betyder, at både hun og hendes familie vil forvente, at hun sender penge hjem, når hun flytter til Danmark. Dettes skyldes, at vi i Danmark tjener meget mere, og generelt er mere velstående, end det er normalt i Filippinerne. Det er derfor en god idé at snakke om forventningerne til denne økonomiske støtte til familien, inden i tager det helt store skridt, og bliver gift.

Online filippinsk dating: Sådan finder du de bedste datingsider

Når du skal i gang med filippinsk dating, er det vigtigt, at du finder nogle gode sider, hvor de piger, der har en profil på siden, har oprigtige intentioner om at finde en kæreste.

Det er ikke gratis at drive en online datingside med kvalitetssikring af profiler, online sikkerhed og gode oversættelsesservices. Finder du sider, der lover, de kan sikre god kvalitet gratis, kan du derfor være sikker på, at der er tale om snyd på den ene eller den anden måde.

Derfor skal du altid gå efter sider, hvor det koster penge at være medlem. Gratis prøveperioder eller gratis profiler, hvor man kan kigge på kvindernes profiler, men ikke skrive, er normalt. Men reelt medlemskab koster altid penge på de gode sider. De bedste sider kører med fast månedlig betaling – skal du betale pr. besked, er det som regel også en indikation på svindel.

Sidst men ikke mindst er det også altid en god idé at tjekke sidernes anmeldelser fra andre bruger ud, inden du går i gang med din filippinske dating. Tjek på Trustpilot, brug Google og diverse fora.

Sådan undgår du at blive snydt

Desværre er der altid en risiko for, at du render ind i falske profiler, når du dater udenlandske kvinder online. Heldigvis er der meget man kan gøre for ikke at falde i fælden. Her er 3 gode tommelfingerregler, du kan bruge, hvis du vil undgå at blive snydt:

  • Send aldrig penge til en kvinde, du kun har mødt online. Beder hun om penge til at besøge dig i Danmark, skal du betale hendes billet direkte på flyselskabets eller rejsebureauets side.
  • Du skal være mistænksom, hvis hun er meget ”aggressiv”, når hun flirter. Hvis hun inden for kort tid sender frække billeder, og hvis hun roser dig uden du har gjort noget særligt for det, er det ikke et godt tegn. Det betyder, at hun vil gøre alt for at få dig til at falde for hende – og sende penge til hende. Hvis hun virkelig søger ægte kærlighed, vil hun være mere jordnær og kritisk, når hun skriver med dig.
  • Når i har snakket sammen i et par måneder, skal du bede hende om at videochatte med dig på fx Skype. Hvis hun nægter, er der desværre stor risiko for, at du er rendt ind i en falsk profil med falske billeder.

[breadcrumb]