Asiatiske piger: Det kan du forvente af en asiatisk kæreste

Asiatiske piger er ikke kun populære, fordi de er smukke. De er også omsorgsfulde, nemme at være sammen med og lattermilde. Læs med her og se hvorfor.

Asiatiske piger er berygtede for deres skønhed. Det er især deres lille, slanke figur, deres gyldne hud, deres skinnende sorte hår og mørke øjne, mange falder for. De holder sig også utroligt godt, og bevarer deres skønhed på en helt anden måde, end danske kvinder gør. Når de er 50, ligner de stadig én på 30. Alene dette gør dem utroligt populære blandt danske mænd.

Men det er altså ikke kun deres ydre, der gør dem så attraktive. Det er også deres personlighed, som er formet af den asiatiske kultur.

Oplever du, at det er svært at finde en kæreste herhjemme? Så er du ikke alene!

Herhjemme er der stort fokus på individet og selvrealisering: Det er vigtigere at have en god karriere og at forfølge sine egne drømme, end det er at skabe en familie. Hertil er danske kvinder enormt selvstændige, og har efterhånden påtaget sig mange klassisk maskuline roller – både på arbejdspladsen og i hjemmet.

Det er selvfølgelig en stor sejr for ligestilling og danske kvinder. Desværre har det også bare gjort det svært for danske mænd, som ønsker et mere traditionelt forhold.

Mange danske mænd søger derfor kærligheden og lykken i udlandet. Især asiatiske piger er populære inden for udenlandsk online dating, fordi de både er smukke, feminine og vant til en mere klassisk opdeling af kønsroller i hjemmet. Drømmer man om et mere traditionelt parforhold, er der ganske enkelt større chance for at finde en ligesindet i asiatiske lande.

Vil du vide mere om asiatiske piger? Så kig rundt her på hjemmesiden, hvor jeg bl.a. skriver om filippinske kvinder samt thai dating.

Derfor er online asiatisk dating populært

Vil du gerne i kontakt med asiatiske piger? Så er online dating et godt sted at starte. Det er nemlig både dyrt og sjældent nogen stor succes at rejse til fx Thailand eller Filippinerne for at finde kærligheden i løbet af en ferie. For hvad er chancen for, at man finder den helt rigtige kvinde på så kort tid?

Online asiatisk dating er blevet populært, fordi det er muligt at møde flere forskellige asiatiske kvinder, og i et stille og roligt tempo lære dem at kende. Når så man har fundet én, man har god kemi med, og som ønsker det samme af et parforhold, som man selv gør, kan man mødes i virkeligheden. På den måde sikrer man sig også, at man finder én, man kan skabe det liv, man drømmer om, sammen med.

Sådan kommer du i kontakt med asiatiske piger

Der findes et hav af forskellige datingsider, hvor man kan finde asiatiske piger. Men hvordan vælger man den rigtige side?

Et godt råd er, at man holder sig fra de gratis sider. De har som regel ikke nogen kvalitetskontrol, hvorfor der ofte er mange falske profiler imellem. Falske profiler bliver brugt til at snyde vestlige mænd til at sende penge – og der er mange af dem derude.

På betalte sider er der som regel kontrol af pigernes profiler. Det er ikke alle falske profiler, der bliver opdaget, så du skal som bruger stadig være påpasselig og bruge din sunde fornuft, når du skriver med pigerne. Send aldrig penge til en pige, du kun har haft online kontakt med.

Nogle sider, der får meget ros, er ThaiCupid.com og FilipinoCupid.com. Kvaliteten af deres profiler er høj, og køber du en betalt profil, får du også en oversættelsesservice med. Den gør kontakten til de asiatiske kvinder væsentligt nemmere, idet det ikke er dem alle sammen, der er lige gode til engelsk.

På Cupids sider kan du altid oprette en gratis profil først, så du har mulighed for at se hvilke asiatiske kvinder, de har på siderne. Det er først, hvis du vil skrive til dem, du behøver betale. Sidst men ikke mindst giver de en stor rabat, hvis man køber et årsabonnement.

Det kan du forvente af en asiatisk kæreste

Asiatiske piger er selvfølgelig lige så forskellige fra hinanden, som danske piger er det. Alligevel er der nogle generelle forskelle mellem asiatiske og danske piger.

Asiatiske piger er generelt meget omsorgsfulde og familieorienterede. De er vant til at tage sig af husholdningen, og er glade for de traditionelle kønsroller. Ikke forstået på den måde, at de er nogle små, grå mus, der kun går op i rengøring og madlavning. Ingenlunde!

Men de er opdraget med, at mænd og kvinder har forskellige ansvarsområder og roller i hjemmet – og at det ikke er en dårlig ting. Det betyder ikke, at manden er vigtigere end kvinden. Det betyder bare, at man har hvert sit ”territorium”, som man har ansvar for at få til at fungere.

Hertil er asiatiske piger som regel glade for sjov og hygge. De elsker at holde fest og være værtinde, og de går også meget op i at gøre noget ud af hyggen i hverdagen. Om så det bare er aftenkaffen foran TV’et.

Men der er selvfølgelig også forskel på asiatiske piger, alt efter hvilket land de kommer fra.

[breadcrumb]