Afro dating ⇒ Få succes med afrikansk dating (2021 guide)

Er du fascineret af de smukke, afrikanske kvinder? Og søger du ægte kærlighed? Så læs med her, hvor du får en hurtig introduktion til afro dating!

Inden du kan komme i gang med online afro dating, skal du finde en god og troværdig datingside. Her er et godt råd at gå efter en side, hvor det koster penge at have en profil. Det kan være tillokkende at starte på de gratis sider – men det er ikke noget, der kan anbefales. Som regel bliver det bare til en masse spild af tid, og i værste tilfælde risikerer du at blive svindlet.

På de gratis sider har administratorerne som regel ikke råd til at have ansatte, som tjekker kvindernes profiler igennem. Det betyder, at der sniger sig rigtigt mange svindlere ind på siderne. Her opretter de falske profiler, som de bruger til at lokke penge ud af vestlige mænd.

På betalte sider luger de ud i profilerne, så du kan være tryg ved, at de kvinder du skriver med, er reelle. To populære sider til afro dating er AfroIntroductions.com og InternationalCupid.com. Her er de meget grundige – og køber du 12 måneders medlemskab med det samme, får du medlemskabet til kun 100 kr. pr. måned.

 

Sådan laver du en profil, de smukke afrikanske kvinder falder for

Når du skal have succes med online afro dating, er det vigtigt, at du bruger tid på at lave en god profil. En god profil kan to ting:

 • Den får kvinderne til at skrive til dig.
 • Den afspejler hvem du er, og hvad du leder efter.

Det er nemlig ikke bare vigtigt, at kvinderne skriver til dig – det er også vigtigt, at de er de rigtige kvinder. Forstået på den måde, at det jo skal være kvinder, du har noget til fælles med, og som deler dine drømme for fremtiden ift. parforhold og familie.

Derfor er det vigtigt, at du i din profiltekst får beskrevet følgende:

 • Dit job og din boligsituation.
 • Dine hobbyer og interesser.
 • Din familiesituation.
 • Hvad du søger i en kvinde.

Du kan eventuelt lægge op til en samtale allerede i din profiltekst, ved at skrive emner op, som du gerne vil snakke om. Det gør det nemmere for kvinderne at starte en samtale med dig. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du gør noget ud af dine billeder. Hav gerne både billeder af dit ansigt (såkaldte ”selfies”) og billeder, hvor man kan se dig i fuld figur. Sørg desuden for at kvaliteten af billederne er gode, og at de er vellignende.

Hvis du vil i gang med online afro dating, anbefaler vi at du opretter dig på afrointroductions.com

 

Gå til Afro Introductions

 

Fra første besked til første møde

Én af de vigtigste ingredienser i succesfuld online afrikansk dating er: Tålmodighed. Giv dig tid til at lære dem du skriver med at kende. Det er meget normalt at man skriver sammen i mindst et par måneder, før man arrangerer at mødes i virkeligheden.

Afro dating og ægte kærlighed?

Det kan for nogle være svært at springe ud i afro dating, fordi der tidligere har været mange tabuer forbundet med dating af udenlandske kvinder. Der har hersket en forestilling om, at vestlige mænd fandt afrikanske, østeuropæiske eller asiatiske kvinder, som de så ”købte” med et bedre liv til gengæld for ægteskabelige glæder.

Men det er ikke sådan, det foregår – og der er ingen grund til at skamme sig over afro dating! De kvinder, som du kan finde på diverse online dating sider for afro dating, søger ikke bare en rig mand, der kan tage sig af dem økonomisk. De søger ægte kærlighed!

Hertil er online dating de seneste år blevet væsentligt mindre tabubelagt. Diverse dating apps såsom Tinder har været med til at fjerne tabuet, for efterhånden har næsten alle prøvet online dating – og rigtigt mange har haft succes med det.

Find kærligheden med afro dating

De krav og ønsker, vi har til en partner, før vi har mødt vedkommende, vil næsten altid være overfladiske og have rod i generelle antagelser. Det er helt naturligt – og det er ikke mere overfladisk at ønske sig en afrikansk kvinde, end det er at søge en blondine. Det handler blot om præferencer, og dem har vi jo alle sammen.

At udgangspunktet for hvor man søger kærligheden er praktisk, gør heller ikke kærligheden mindre ægte, når så den slår ned. Hun søger et liv i et stabilt og velstående land, hvor hun og eventuelt hendes børn, kan få en god og rolig fremtid. Du søger måske en afrikansk kvinde, fordi du gerne vil have en partner med mere traditionelle værdier, end danske kvinder har.

Men det betyder jo ikke, at nogle af parterne er villige til at gå på kompromis med kemi og kærlighed. Det betyder bare, at man ved hvad man ønsker af livet og en kommende partner.

Sådan finder du den bedste datingside til afro dating

For mange kan det blive en hel jungle at finde rundt i de mange online datingsider. For at vælge rigtigt og finde en god side, hvor du kan finde en smuk kvinde du matcher med, så er det vigtigt du laver lidt forarbejde.

Her menes der med forarbejde, at du husker at se på de forskellige muligheder og sammenligne dem.

 • Hvad koster det at være bruger/medlem?
  • Kan du evt. starte ud som gratis bruger for at teste sitet?
 • Hvor mange brugere er der?
 • Hvad er fordelingen af mænd og kvinder?
 • Og måske vigtigst af alt, hvad siger andre om datingsiden?

Så én ting er at finde en side, hvor du kan tjekke om den lever op til dine kriterier, specielt ift. mulighederne på datingsiden, mens en mindst lige så vigtig ting er, at du sørger for at tjekke diverse anmeldelser. Her kan du se hvad andre brugere synes og dermed lettere danne dig et overblik over de bedste sider og hvilke der har de mest tilfredse brugere/kunder.

Hvis du vil i gang med online afro dating, anbefaler vi at du opretter dig på afrointroductions.com

 

Gå til Afro Introductions