Russiske kvinder ⇒ Mød skønne piger på nettet (gode råd 2021)

Ønsker du at finde en omsorgsfuld, smuk og spændende livspartner? Så kan online dating af russiske kvinder anbefales! Læs hvordan du kommer i gang her.

Russiske kvinder er både smukke, (oftest) gode til engelsk, bekendte med skandinavisk kultur og har ofte også en uddannelse og ambitioner om at skabe sig et godt liv. De har som regel let ved at falde til i Danmark, fordi de virkelig ønsker at bo her. Danmarks gode skoler, uddannelses- og jobmuligheder er noget, russiske kvinder sætter stor pris på. Sidst men ikke mindst søger mange af dem også en sød, stabil og seriøs mand at dele deres liv med.

I Danmark har vi en tendens til at drikke lidt for meget alkohol – men sammenlignet med drukkulturen i Rusland, er vores indtag af alkohol ingenting. De russiske mænd drikker både meget vodka og mange øl, og de drikker ofte til de falder omkuld – helt bogstaveligt talt.

Det var først i 2013, øl blev klassificeret som alkohol – indtil da blev alle drikkevarer med under 10 % alkohol klassificeret som ”soft drink”. Se bare hvad de skrev på TV2s nyhedsside:

”Selv om vodka længe har været russernes foretrukne drik, så er øl blevet mere og mere populært, blandt andet fordi det er blevet markedsført som et sundere alternativ til spiritus. Ifølge flere kilder kan man ofte se folk drikke øl på gaderne, som om det var sodavand.”

Det er derfor ikke sært, at russiske kvinder finder danske mænd helt fantastiske i sammenligning med russiske mænd!

Russiske damer leder efter en stabil partner

Alle russiske damer har selvfølgelig ikke de samme ønsker til livet. Alligevel er det muligt at pege på nogle generelle tendenser blandt russiske kvinder, som adskiller dem fra danske kvinder.

For det første er de opdragede til at være familieorienterede og loyale. Hvor danske kvinder er meget optagede af selvrealisering og karriere, er det vigtigere for en russisk kvinde at have en stabil og velfungerende familie. Russiske kvinder vil selvfølgelig gerne have en uddannelse og et godt job – men familien er altså det vigtigste.

Derfor søger de også en stabil partner, som de kan skabe en tryg familie og et godt liv sammen med.

Sådan kommer du i kontakt med russiske kvinder online

Er du klar til at begynde dit russiske datingeventyr? Så er det klar anbefalingsværdigt, at du starter online! For mange danske mænd, der nu er lykkeligt gift med en russisk kvinde, har det været en succes at starte med online russisk dating. En klar fordel ved online dating med udenlandske kvinder er, at man kan lære hinanden at kende, og finde ud af, om man passer sammen, inden man investerer i en rejse.

Men hvordan finder du så den bedste online datingside?  Det gør du ved at bruge din sunde fornuft og ved at have øjnene åbne. For deres findes desværre en del gratis online datingsider, som kun er ude på at svindle dig.

Det bedste råd er, at du finder en side, hvor du skal betale for at have en profil. At drive en online datingside, hvor profilerne er kvalitetssikrede, er nemlig langt fra gratis – og kvalitetssikringen er vigtig! Et eksempel på en god datingside er RussianCupid.com. Her skal alle kvinder ansøge om at få en profil – og deres profil går ikke online, før en medarbejder har set hendes billeder og læst hendes ansøgning. Så her kan du være næsten 100 % sikker på, at du ikke render ind i en falsk profil.

Hvis du vil i gang med online russisk dating, anbefaler vi at du opretter en gratis profil på RussianCupid.com/da

 

Gå til Russian Cupid

 

Sådan er russiske kvinder

Generelt er russiske piger:

  • Glade for at shoppe og gøre noget ud af sig selv. Om så i bare skal ned at handle, vil hun gerne se smart og lækker ud.
  • Gæstfrie og generøse.
  • Familieorienterede og ”teamplayere” i et parforhold.
  • Glade for kultur og oplevelser.

Tiden for russiske postordrebrude er længe forbi

Du har måske hørt skrøner om russiske post ordre brude? Ordninger, hvor du udvælger en russisk kvinde fra et ”katalog”, betaler for hende, og bliver gift med hende. At date en russisk kvinde online er meget langt fra dette! For det første fordi det her ikke handler om penge, og for det andet fordi det her handler om et tilvalg for begge partner. Det handler om kemi, kærlighed og fælles drømme for fremtiden.

Aldersforskel: Hvad skal du forvente?

For de fleste russiske kvinder er det et plus, hvis hendes mand er 5-15 år ældre, end hun selv er. Russiske kvinder går nemlig meget op i, at deres partner er moden og stabil. Så søger ud en yngre kvinde, er russisk online dating klart et godt sted at starte.

Du skal dog være opmærksom på, at hun nok gerne vil have børn, hvis hun er under 35 og ikke har børn fra et tidligere forhold. Så inden du går i gang med at date russiske kvinder, skal du gøre dig klart, om du ønsker (flere) børn.

Hertil skal du passe på med helt unge kvinder i starten af 20’erne, som søger en mand der er over 50. Det kan selvfølgelig være, at hun bare er til erfarne fyre – men det kan også være et tegn på, at hun kun er ude efter en ”sugar daddy”. Hvis du søger noget seriøst – en livspartner – er det selvfølgelig uholdbart, at hun kun tager dig for pengene.

Sådan undgår du at blive snydt af russiske kvinder online

Uanset hvad hun skriver og beder om penge om, må du aldrig overføre penge til en udenlandsk kvinde, som du kun har haft online kontakt med. Her er typiske eksempler på, hvordan de kan finde på at prøve at lokke penge ud af dig:

  • Noget er gået i stykker (fx deres bil eller vaskemaskine), og de har brug for penge til at købe nyt. De spiller på din medlidenhed, for at få dig til at overføre penge til det.
  • De ønsker sig noget brændende (fx smykker), og kommer med hentydninger om, at de ville blive rigtigt glade, hvis ville købe det til dem.
  • De skriver, at de gerne vil til Danmark og besøge dig – men at de ikke har penge til at betale for rejsen. De vil gerne have at du overfører penge til dem, så de kan købe flybilletten.

Uanset hvilken historie de kommer med, for at få dig til at overføre penge, skal du nægte. Også selvom de så bliver sure. For er de oprigtige i deres intentioner, vil det ikke være pengene, der er afgørende.

Udover at holde dig fra kvinder, der beder om penge, skal du ellers bare bruge din sunde fornuft. Bliver du mistænksom, kan du bede hende om at videochatte med dig på fx Skype. Nægter hun dette, er der desværre stor sandsynlighed for, at hendes profil er falsk.

Holder du dig til disse råd, kan du trygt begive dig ud på det online russiske datingmarked!

Hvis du vil i gang med online russisk dating, anbefaler vi at du opretter en gratis profil på RussianCupid.com/da

 

Gå til Russian Cupid