Afrikanske kvinder: Derfor gør de danske mænd lykkelige

Afrikanske kvinder er smukke og har let til smil. Derfor søger mange danske mænd en afrikansk kæreste. Vil du også vide mere om afro dating? Så læs med her!

Der er selvfølgelig den helt åbenlyse forskel på danske og afrikanske kvinder: Udseendet. Mange danske mænd finder afrikanske kvinder utroligt smukke. De er høje og slanke, og deres mørke hud er smuk på en helt anden måde end danske kvinders lyse hud. Men de er ikke kun attraktive, fordi de er smukke. Mange finder også deres indstilling til livet og deres personlighed spændende og attraktiv.

Alle afrikanske kvinder er selvfølgelig ikke ens. Men den markante kulturforskel og forskel i levestandard gør alligevel, at der er en række væsentlige forskelle mellem danske og afrikanske kvinder.

For det første er de vant til, at kvinderne har det primære ansvar for hjemmet. Derfor tager de det også som en selvfølge, at de har ansvaret for hjemmet og de huslige pligter.

For det andet er socialt samvær, sjov og festligheder alle helt centrale for afrikansk kultur. Derfor er afrikanske kvinder også både smilende og glade for socialt samvær.

For det tredje er de meget familieorienterede, fordi familien er meget central i afrikansk kultur. Mange afrikanske kvinder får derfor et chok, når de får at vide, at vi sender vores forældre på plejehjem, når de bliver for gamle til at klare sig selv. I Afrika tager man sig af alle familiemedlemmer, og holder sammen hele livet. Derfor er afrikanske kvinder også meget mere omsorgsfulde og fokuserede på familielivet, end danske kvinder er.

Sådan kommer du i kontakt med afrikanske kvinder

Ønsker du at komme i kontakt med afrikanske kvinder, er online dating et godt sted at starte. Siderne AfroIntroductions.com og InternationalCupid.com har begge et godt ry. På begge sider betaler man for at have en profil – og pengene er godt givet ud. Der er både kvalitetssikring af kvindernes profiler, så der er meget få falske profiler, og en oversættelsesservice inkluderet.

Sidst men ikke mindst får man en stor rabat på over 60%, hvis man tegner et abonnement for 12 måneder. Dvs. at du så kun skal af med 100 kr. om måneden!

Du kan selvfølgelig også prøve lykken med nogle af de gratis online afro dating sider – men her skal du væbne dig med tålmodighed. Der er som regel rigtig mange falske profiler på de gratis sider, så man skal bruge mange timer på at sortere i dem, man skriver med. Dette kan være meget frustrerende, men det kan dog være en fin måde at teste et datingsite på inden man melder sig til og evt. tegner et abonnement.

Derfor søger afrikanske kvinder danske mænd

Mange afrikanske lande er stadig ramt af stor fattigdom, ustabilitet og ulighed. Derfor søger mange afrikanske piger kærligheden i andre, mere stabile lande såsom Danmark.

Samtidig søger de også en mand, der vil respektere dem, og som de kan skabe et godt liv sammen med. Både for sig selv og for eventuelle børn. I Afrika er mændene traditionelt set den primære forsørger i husholdningen. Desværre er det bare ikke alle afrikanske mænd, der løfter deres del af ansvaret – en del ligger arbejdsløse hjemme på sofaen, og lader deres kone både tjene pengene og vaske tøjet.

En dansk mand, som tager sin rolle som primær forsøger seriøst, og som værdsætter hende, er for mange afrikanske kvinder drømmen. Så det er ikke fordi de er særligt krævende. De ønsker sig egentlig bare en mand, der opfører sig ordentligt, og som viser hende omsorg og respekt.

3 gode råd: Sådan undgår du falske profiler og svindel

Er du bange for at blive svindlet? Det behøver du ikke være. Hvis du bruger din sunde fornuft, og følger nedenstående 3 råd, kan du trygt begive dig ud i online dating med afrikanske kvinder.

  • Undgå kvinder, som er meget fokuserede på sex, og som sender frække billeder tidligt i jeres korrespondance. De er som regel ude på at få de vestlige mænd til at falde hurtigt for dem, så de kan lokke penge ud af dem.
  • Nægter hun at videochatte / ringe sammen efter flere måneders kontakt, skal du blive mistænksom. Det kan være tegn på, at hun ikke er, hvem hun giver sig ud for at være.
  • Beder hun om penge, skal du nægte. Bliver hun sur og afbryder jeres kontakt, fordi du ikke vil sende penge, kan du være sikker på, at hun var ude på at snyde dig. Er hun oprigtigt interesseret, handler det jo ikke om penge.

[breadcrumb]