Russisk dating: Sådan starter du online

Vil du gerne i kontakt med smukke russiske kvinder? Så læs med her, og få råd til hvordan du kommer i gang med online russisk dating!

Russiske kvinder har i mange år været populære blandt vestlige og skandinaviske mænd. Dette skyldes både deres skønhed og personlighed. Selvfølgelig er alle russiske kvinder ikke ens. Alligevel adskiller de sig markant fra danske kvinder på en række punkter, ganske enkelt fordi de er vokset op i en anden kultur. Bl.a. er Rusland et mere traditionelt land hvad angår kønsroller og parforhold.

I Rusland har de et stort kendskab til Vesten, og mange af de russiske kvinder, du vil møde gennem online russisk dating, er godt uddannede. Alligevel er deres holdning til kønsroller en helt anden. Russiske piger har altid været selvstændige og stærke. Men for dem er det at være selvstændig ikke ensbetydende med ikke at stifte familie og være husmor.

Russiske kvinder sætter en stor ære i at drive en velfungerende husholdning, hvor både mand og eventuelle børn har det godt. De vil selvfølgelig også gerne have en uddannelse og et job, og bidrage til husholdningens økonomi. Men for russiske kvinder er det helt normalt, at hun har det primære ansvar for hjemmet, og at hendes mand har det primære ansvar for at tjene penge.

For mænd der søger en smuk kvinde, de kan skabe et liv og måske en familie med, er russisk dating altså et godt sted at starte!

Drømmer du om en yngre kvinde? Så er russisk online dating det hele rigtige sted at lede efter din kommende partner!

Netop fordi russiske kvinder drømmer om en seriøs og fornuftig mand, der har styr på sin økonomi, går de som regel efter én, der er ældre end dem selv. Gerne 5-15 år ældre. For dig der søger en yngre kvinde, er dette selvfølgelig ganske fantastisk!

Du skal dog være opmærksom på, at russiske kvinder under 35, der endnu ikke har fået børn, nok vil være meget optagede af at stifte familie. Inden du går i gang med russisk online dating, er det derfor en god idé at du gør dig klart, om du ønsker (flere) børn.

Du skal også passe på, hvis du falder over en helt ung russisk pige, der søger meget ældre mænd. Er hun fx 22 og søger én på over 50, er det desværre som regel et tegn på, at hun bare er ude efter at finde en mand med mange penge. Disse piger bør du gå udenom, hvis du søger kærligheden gennem online russisk dating!

Derfor drømmer russiske kvinder om skandinaviske mænd

Russiske kvinder er både smukke og gode husmødre. De er som regel intelligente og godt uddannede. Så hvorfor søger de kærligheden og lykken i Danmark?

For det første er Rusland politisk ustabilt sammenlignet med Danmark. I Rusland har de heller ikke samme velfærd, som vi har herhjemme. Derfor er et liv i Danmark selvfølgelig attraktivt for en russisk kvinde. For det andet er der store problemer med alkoholafhængighed blandt russiske mænd, hvorfor det kan være lidt af en udfordring at finde en ordentlig mand hjemme i Rusland.

Russiske kvinder vil gerne have en seriøs mand, som de kan skabe et godt liv sammen med.

Russiske kvinder vil gerne have en seriøs mand, som de kan skabe et godt liv sammen med. En mand, de kan stole på, tager sin opgave som primær forsørger seriøst. En mand, som de kan være stolte af og som behandler dem med respekt. En mand, som værdsætter det, de gør for ham.

Derfor er danske mænd blevet populære: De er opdragede til at behandle kvinder med respekt, og bor i et roligt land med gode muligheder for stiftelse af familie.

Sådan kommer du i gang med online russisk dating

Inden du kan komme i gang med at skrive med russiske kvinder, bliver du nødt til at finde en god datingside. Selvom der er rigtigt mange at vælge mellem, og selvom det kan være lidt overvældende, er det faktisk ikke så svært at finde nogle gode sider. Du skal blot følge disse råd:

  • Find en side med månedlig betaling. På de gratis sider er der ingen kvalitetssikring, hvorfor risikoen for at blive snydt er ret stor. På betalingssiderne har de ansatte til løbende at ”luge ud” i profilerne, så der kun er reelle piger på siden.
  • Tjek sidens anmeldelser ud på diverse fora og på Trustpilot.
  • Undersøg hvad siden gør for at kvalitetssikre pigernes profiler.

Et godt eksempel på en god side er RussianCupid.com. Her skal pigerne ansøge om at blive tilmeldt – og deres profil kommer ikke online, før en medarbejder har kigget den igennem. Hertil har de en oversættelsesservice, så sprogbarrieren ikke bliver et problem for dig og de piger, du skriver med. Sprogbarrieren skal du dog ikke bekymre dig så meget om med russiske piger, som for det meste er ret gode til engelsk.

Sidst men ikke mindst giver RussianCupid.com en stor rabat, hvis du køber et års abonnement fra start – så skal du kun af med 100 kr. om måneden.

[breadcrumb]