Filippinske kvinder: Nogle af de mest kærlige kvinder på jorden

Ønsker du en kærlig og omsorgsfuld kvinde, du kan dele dit liv med? Så er en filippinsk kvinde måske noget for dig! Læs mere om filippinsk dating her på siden.

Hvis du overvejer at søge kærligheden blandt filippinske kvinder, er det måske meget rart at vide, hvad du kan forvente dig. For hvad er forskellen egentlig på at date en filippinsk og en dansk kvinde?

Det danske velfærdssamfund har gjort alle – kvinder såvel som mænd – stort set uafhængige af deres forældre. Fra den dag vi fylder 18, kan vi klare os selv. Uanset hvilken baggrund vi kommer fra, kan vi få lige den uddannelse, vi ønsker os, så længe vi gør os umage i skolen. Uanset køn og forudsætninger, er alle brancher åbne for os. Skulle vi gå hen at miste vores job, får vi penge fra staten, så vi kan klare os. Når vi får børn, har vi dagplejer og børnehaver, der passer dem, mens vi er på arbejde. Når vi bliver gamle, får vi pension og plads på et plejehjem med fuld service. Selvsagt er de danske kvinder heller ikke afhængige af at have en mand, for at få det til at løbe rundt.

Danske kvinder er derfor meget selvstændige og fokuserede på deres karriere og på selvrealisering. Når de går ind i et parforhold, er det med en forventning om ligestilling og en ligelig fordeling af alle pligter – både huslige og økonomiske. Filippinske kvinder kommer fra en helt anden kultur, og har et helt andet fokus, samt nogle helt andre forventninger til et parforhold.

En hverdag med en filippinsk pige: Omsorg, kærlighed og godt humør

Modsat den danske kultur, er der i Filippinerne stadig stor fokus på familie. Selvom Filippinerne er et af de mest vestligt orienterede lande i Asien, er de som individer stadig meget afhængige af og tæt knyttet til deres familiemedlemmer. Det betyder også, at hvis du finder dig en filippinsk kvinde, så vil hun – selvom hun flytter til Danmark – have tæt kontakt med sin familie.

Samtidig betyder det også, at hun vil være meget fokuseret på dig og den familie, i eventuelt stifter sammen. Filippinske piger er opdraget med at familien og hjemmet er hendes ansvar – og det får du at mærke. Hun vil nemlig gøre meget ud af at vise dig omsorg og kærlighed, ligesom hun vil sørge for, at hjemmet er velfungerende og hyggeligt.

Sidst men ikke mindst er filippinerne et meget lattermildt folkefærd. Derfor kan du også forvente dig en kone som elsker at grine og have det sjovt.

Det forventer en filippinsk kone af dig

De filippinske kvinder, som søger en dansk mand, drømmer om et bedre liv. Det er der ingen tvivl om. Derfor forventer din filippinske kvinde også af dig, at du behandler hende med respekt, og at du tager din rolle som forsørger og mand i husholdningen alvorligt. Hun vil gerne forkæles og vises kærlighed – så husk manererne, og husk at give hende opmærksomhed.

Især de små ting – som at du kommer hjem med en buket blomster, eller at du køber et smykke til hende på jeres bryllupsdag – vil hun blive glad for. I det hele taget er konkrete små handlinger og gestusser et hit blandt filippinske kvinder. De elsker at kunne fortælle familie på Skype, hvor dejligt de har det sammen med dig, og hvor sød og kærlig du er.

Sådan finder du din filippinske kvinde

Men hvordan kommer du så bedst i kontakt med filippinske kvinder? Du kan selvfølgelig rejse til Filippinerne og prøve lykken. Men det er lidt af et sats, og chancen for at du når at finde dit livs kærlighed på et par uger, er lille. Sidst – men ikke mindst – er det dyrt at rejse til Filippinerne.

Derfor er det både meget populært at møde filippinske damer via online datingsider, der tilbyder filippinsk dating. Her kan du skrive mere flere filippinske kvinder, indtil du finder den helt rigtige, hvor kemi, interesser og drømme for fremtiden går op i en højere enhed.

Hvis du vil i gang med filippinsk dating, anbefaler vi at du opretter en gratis profil på Filipinocupid.com

 

Gå til Filipino Cupid

 

Få succes med online filippinsk dating

Som med al anden online dating af udenlandske kvinder, skal du passe på, når du dater en filippinsk pige online. For desværre er der flere falske profiler i omløb. Disse bliver brugt til at lokke penge ud af vestlige mænd, der er på jagt efter kærligheden.

Derfor skal du gøre dig umage, når du udvælger din online datingside: Tjek anmeldelser af siderne ud, og vær sikker på, at deres forretningsbetingelser er gennemskuelige og gennemsigtige. Tjek ud, hvem det er, der står bag siden. Læs deres politik angående falske profiler: Hvad gør de for at minimere mængden af dem på deres side?

Sidst men ikke mindst: Overfør aldrig penge til en kvinde, du kun har talt med online. Filippinske kvinder har som regel et ønske om at kunne sende penge ned til deres familie, når de får en dansk mand. Dette er både normalt og for de fleste OK. Men her er det vigtigt, at du først går med til dette, når hun er kommet til Danmark og I er gift. Aftal gerne på forhånd, hvad hun kan forvente du giver til hendes familie, så der ikke senere opstår uenigheder om økonomien.