Polske piger: Vil de have danske mænd? Læs om polske kvinder her

Synes du også at polske piger er smukke og spændende? Så er det måske på tide at komme i gang med polsk dating. Læs mere polske piger her.

Polske piger er eftertragtede blandt danske mænd, fordi de er gode til engelsk, og samtidig kommer fra en kultur, hvor kvinder er omsorgsfulde og loyale. Samtidig er de smukke, intelligente og selvstændige. Så hvorfor søger de danske mænd, spørger du måske dig selv? Forklaringen er faktisk ret enkel: Fordi danske mænd behandler kvinder bedre. Hertil tilbyder Danmark flere spændende karrieremuligheder og bedre velfærd, end Polen gør. Alt i alt et bedre liv.

Så de er ikke bare ude efter dine penge og et liv i Danmark? Det korte svar er: Nej. Selvfølgelig er det pga. drømmen om et bedre liv, at de søger i lige netop Danmark. Men de søger samtidig også ægte kærlighed – og kan de jo lige så godt finde sammen med en dansk mand, som de kan sammen med en polsk. Et bedre liv og ægte kærlighed er på den måde ikke noget, der udelukker hinanden. Forhåbentligt går de godt i hånd!

I Polen er der desuden problemer med bl.a. druk og andre typer misbrug blandt mændene. En dansk, stabil og kærlig mand er derfor meget attraktiv i polske pigers øjne.

Polske piger drømmer om et kærligt hjem og en god mand

I Polen er kønsrollerne væsentligt mere traditionelle, end de er herhjemme. Mændene er meget maskuline, og kvinderne meget feminine. Det er ikke fordi, kvinder bliver set ned på – langt fra. De bliver både uddannede og har karrierer. Men i et parforhold er der en klarere og mere traditionel rollefordeling, hvor kvinden holder styr på hjemmet og det huslige, mens manden er den primære forsørger. Hertil er de meget omsorgsfulde, og sætter en ære i, at deres mand har det godt og er glad.

Samtidig er polske piger også meget selvstændige, og ved, hvad de vil have. De er skønne kærester – men kræver også af deres partner, at han respekterer dem for det, de gør for ham. De vil også gerne have en mand, som de kan være stolte af: Én, der sørger for, at økonomien hænger sammen, og som behandler dem godt.

Så søger du en kæreste, som er både intelligent, loyal og omsorgsfuld, er en polsk pige altså et rigtigt godt bud. Giver du hende et kærligt hjem, respekt og kærlighed, vil du opleve en tosomhed, det er svært at finde med en dansk kvinde.

Besøg International Cupid

Sådan møder du polske piger online

Polske piger og kvinder er nemme at komme i kontakt med online. Gennem diverse online datingsider kan du nemt og hurtigt komme i kontakt med polske kvinder i alle aldre. Uanset hvilke interesser du har, og hvad du søger efter i en partner, vil du kunne finde dit match online. Det kræver bare, at du finder de rigtige datingsider.

Men hvordan gør du så det? Først og fremmest ved at kigge dig godt for, og ved at bruge din sunde fornuft! Derudover er det en god idé at følge nedenstående råd:

  • Find en side med fast månedlig betaling (det koster som regel omkring 100-250 kr. om måneden).
  • Gå efter en side, hvor du har mulighed for at se de kvindelige profiler gratis. Enten ved en gratis prøveperiode eller med en gratis ”kigge-profil” – dvs. en profil hvor du kan se de polske pigers profiler, men ikke skrive til dem.
  • Tjek sidens anmeldelser ud.
  • Undersøg hvem der står bag siden, og at de har aktive tiltag mod falske profiler.

Hvis du vil i gang med polsk dating, anbefaler vi at du opretter dig på www.internationalcupid.com/da

 

Gå til International Cupid

 

Sådan får du succes med polske piger og online dating

Når du skriver med en skøn, polsk kvinde, kan det være svært at lægge bånd på dig selv. Af begejstring og længsel efter tosomheden, kan man hurtigt komme til at gå for hurtigt frem. Men når du skal have succes med online dating, er det enormt vigtigt, at du ikke presser for hårdt på. Du skal tage dig tiden til at lære de piger, du skriver med, at kende.

Samtidig skal du også passe på ikke at gå på kompromis med for mange af de håb, du selv har for et fremtidigt parforhold. At date en udenlandsk kvinde er nemlig væsentligt mere omstændeligt og dyrere, end at date en dansk kvinde. Derfor er det vigtigt, at du ikke ”spilder” tiden på piger, du alligevel ikke kan se dig selv have en fremtid sammen med.

Det første skridt mod at sikre dig, at det er relevante henvendelser du får, er en ordentlig profil. Sørg for at både dine billeder og din tekst afspejler hvem du er, og hvad du leder efter. Beskriv dit job, din dagligdag, dine interesser og hvilke film og bøger ud læser. Beskriv hvad du søger efter i en kvinde, og hvad du kan tilbyde hende. Hav vellignende billeder – gerne nogle, hvor du laver noget, du godt kan lide.