Polsk dating: Start online og få succes med kærligheden

Er du frisk på at komme i gang med online polsk dating? Men ved du ikke, hvor du skal starte? Så læs med her, og få vigtig information og gode råd!

Er du – ligesom tusindvis af andre danske mænd – også fascineret af de smukke, intelligente og selvstændige polske piger? Drømmer du om en kvinde, der kan klare sig selv, men som samtidig gerne vil dig? Som også drømmer om et loyalt og omsorgsfuldt parforhold? Så er det på tide, du kommer i gang med online polsk dating!

I dag findes der mange gode muligheder for at date polske kvinder online. For det første, fordi der er rigtig mange polske kvinder, som søger danske mænd. For det andet, fordi der efterhånden er nogle gode, sikre polske datingsider.

Derfor søger polske kvinder danske mænd gennem online polsk dating

Polske kvinder er både smukke, intelligente og loyale. De er eftertragtede blandt mænd af alle nationaliteter. Så hvorfor finder de danske mænd attraktive? Det gør de af to årsager:

 1. Danske mænd behandler dem bedre, end polske mænd gør. Blandt polske mænd er der tendens til druk og andre typer misbrug, og de har ikke samme respekt for kvinder, som danske mænd har.
 2. Selvom polske kvinder er glade for deres land, ønsker mange af dem bedre muligheder for uddannelse og job. Derfor er et liv i Danmark selvfølgelig meget attraktivt.

Med andre ord har du masser at byde på for en polsk kvinde!

Sådan finder du den rigtige datingside til polsk dating

Hvis ikke du allerede er i gang med online dating, er det på tide, du prøver det! For år tilbage var det tabubelagt at bruge internettet til at finde kærligheden. I dag ser det helt anderledes ud. Både fordi det er blevet mere alment med dating apps som fx Tinder, og fordi succeserne taler for sig selv: Online dating kan sagtens føre til ægte kærlighed!

Men hvordan finder du så den helt rigtige side at starte dit polske datingeventyr på? Det gør du ved at følge nedenstående to punkter:

 • Undersøg markedet og brugeranmeldelser: Hvilke sider bliver anbefalet af andre?
 • Undersøg sidernes betalingsbetingelser. Sørg for de er gennemsigtige og til at forstå. Undgå sider, hvor du skal betale pr. besked.

Vil du sikre dig, at siden har den type polske kvinder, du leder efter, kan du vælge en side, hvor det er muligt at kigge rundt gratis. Dette kan du typisk gennem en gratis, uforpligtende prøveperiode eller gennem en gratis profil, hvor du kan kigge på kvindernes profil, men ikke skrive til dem.

Hvis du vil i gang med polsk dating, anbefaler vi at du opretter dig på www.internationalcupid.com/da

 

Hvad du skal have med på din profil: Det leder polske kvinder efter

Polske kvinder er generelt gode til engelsk, og ved, hvad de søger i en mand. Derfor er det vigtigt, at du gør noget ud af din online datingprofil, når du skal i gang med polsk dating:

 • Hav vellignende billeder i god kvalitet. Hav gerne mere end 1 billeder, og gerne både billeder og billeder, hvor man kan se din krop. Har du mod på det, kan du få en ven til at hjælpe dig med at tage nogle gode billeder.
 • Beskriv dit job og din hverdag i din profiltekst.
 • Beskriv dine hobbyer, hvilke bøger du kan lide at læse, og hvilke film du kan lide og se.
 • Beskriv hvad du søger efter i en kvinde, og hvad du ønsker dig i et parforhold.
 • Gør dig umage med stavning og grammatik i din tekst – læs den igennem for fejl flere gange!

Disse kulturbarrierer skal du være opmærksom på, når du dater polske kvinder

Når du dater en polsk kvinde, er der væsentligt færre kulturbarrierer, end hvis du fx dater en asiatisk kvinde. Alligevel er der nogle ting, du skal være opmærksom på.

Du kan nemlig forvente, at din polske kæreste vil behandle dig godt: Hun vil sørge for hjemmet, forkæle dig og være loyal. Men til gengæld forventer hun også af dig, at du tager rollen som primær forsørger seriøst og at du værdsætter det, hun gør for dig. Hun vil gerne have en mand, hun kan være stolt af, og som tager sig af hende.

Hvordan undgår du at blive svindlet, når går i gang med polsk dating?

Mange er bange for at blive svindlet, når de dater udenlandske kvinder online. Dette er desværre ganske forståeligt – for der er en del udenlandske (også polske) kvinder, som spekulerer i snyd og svindel. Men følger du nedenstående råd, kan du trygt begive dig ud i online polsk dating:

 • Send aldrig penge til en kvinde, du kun har haft online kontakt med. Afbryd kontakten, hvis hun beder om penge gentagne gange, selvom du siger nej. Er hun oprigtigt interesseret, er hun ikke primært interesseret i dine penge.
 • Hvis hun er mistænksomt ”kælen” og fokuseret på sex, er det et tegn på, at hun forsøger at få dig til at falde for hende hurtigt. Så hun kan lokke penge ud af dig. Er hun oprigtigt interesseret i at finde en partner, vil hendes primære fokus ikke være sex.
 • Afbryd kontakten, hvis hun nægter at videochatte med dig, efter i har lært hinanden godt at kende over skrift. At hun ikke vil videochatte, er nemlig et tydeligt tegn på, at hun ikke er, hvem hun giver sig ud for at være.