Baltisk dating ⇒ Sådan finder du ægte kærlighed – Start her

Ønsker du at finde en smuk, intelligent og omsorgsfuld partner? Så er baltisk dating et godt sted at starte! Læs med her, og kom godt fra start!

I baltisk kultur er der et helt andet fokus på udseende, end der er i dansk/skandinavisk kultur. Herhjemme kan kvinderne sagtens finde på at gå ud og købe ind i joggingbukser, og de stadser sig ikke nødvendigvis op, bare fordi de skal på café med deres kæreste.

I de baltiske lande er der et helt andet fokus på at tøjet skal være pænt og præsentabelt, og en helt anden tradition for at gøre noget ud af sig selv. Baltiske kvinder gør meget ud af at se godt ud, når de skal ud ad døren – om så det bare er for at handle ind. Hertil er moden blandt kvinder i de baltiske lande væsentligt mere feminin, end den er herhjemme. Kombineret med de baltiske kvinders genetiske anlæg for skønhed, giver det et generelt højt niveau hvad angår skønhed blandt baltiske kvinder.

Baltisk dating – ingen store kulturbarrierer

De baltiske lande, dvs. Estland, Letland og Litauen, har mange ligheder med de skandinaviske lande. I løbet af historien har vi også haft en del at gøre med hinanden. En legende går endda på, at vi fik Dannebrog, da det faldt fra himlen under et slag i Estland i 1219.

I dag er de baltiske lande langt fremme, trods de mange konflikter, de har været involveret i i løbet af de sidste 100 år. De er i generel økonomisk vækst, har et velfungerende uddannelsessystem, spændende kulturliv og en velfærd, der ikke er langt fra den, vi kender herhjemme. Derfor er baltiske kvinder generelt også godt uddannede, kulturinteresserede og selvstændige.

Sådan kommer du i gang med online baltisk dating

Har du fået blod på tanden? Så er det jo bare med at komme i gang! Men… Hvor skal du starte? Online, selvfølgelig! Online baltisk dating er allerede meget populært – både hos danske mænd og baltiske kvinder.

Den bedste måde at finde en god online datingside på, er ved at være grundig med researchen:

  • Tjek anmeldelser og omtaler af siden ud, inden du opretter en profil.
  • Sørg for at vælge en side, der har en streng politik hvad angår falske profiler.
  • Vælg en side med overskuelige og gennemsigtige forretningsbetingelser (sider med månedlig betaling er altid bedre end sider, hvor man betaler pr. besked).

Når du har fundet den rigtige side, handler det om at få lavet en god profil – og så selvfølgelig at komme i gang med at skrive med søde baltiske kvinder!

Sådan laver du en god profil

Når du er på jagt efter kærligheden, er det vigtigt, at du gør noget ud af din profil – især ift. at kommunikere, hvem du er, og hvad du søger. Som allerede nævnt er baltiske kvinder på niveau med danske når det kommer til kultur og uddannelse. Derfor er det vigtigt, at du i din profil fremstår troværdig og oprigtig, og at du får fortalt om dine interesser. Her er en kort tjekliste du kan bruge, når du skal lave din profil:

  • Brug kun vellignende billeder i god kvalitet.
  • Beskriv din uddannelse og dit job.
  • Beskriv dine interesser: Hobbyer, bøger/film du godt kan lide mm.
  • Beskriv dine drømme for fremtiden.
  • Beskriv hvad du søger i en kommende partner.

Det kan du forvente dig af baltisk dating

På ”trods” af, at de baltiske lande er meget ligesom Danmark, er baltiske piger mere konservative ift. kønsroller og parforhold. I Skandinavien er ligestillingen nået rigtigt langt, hvilket selvfølgelig er godt for vores danske kvinder. Men for vores danske mænd, der ønsker et mere klassisk parforhold, hvor kvinden har ansvaret for hjemmet, og han har ansvaret for at forsørge, kan det være svært at finde en partner.

Her kan en baltisk kvinde være svaret, netop fordi hun både er uddannet og selvstændig – men samtidig også ønsker et mere traditionelt parforhold.

Gennem baltisk dating kan du altså forvente at finde en kvinde, der både er smuk, en dygtig intellektuel sparringspartner og en omsorgsfuld samt familieorienteret kæreste.

Hvis du vil i gang med baltisk dating, anbefaler vi at du opretter dig på www.internationalcupid.com/da

Få succes med baltisk dating

For at opnå succes, når du skriver med en kvinde fra Estland, Letland eller Litauen, er det vigtigt, at du nede på jorden og væbner dig med tålmodighed. Vær ikke for frembrusende eller utålmodig. Giv dig tid til at lære hende at kende. Spørg ind og vis interesse, og sørg for at mærke efter, om kemien er der. Hvis hun er genert, skal du ikke lade dig slå ud – men derimod tage det som et godt tegn.

For er hun meget ”aggressiv”, kælen og ivrig efter at mødes, kan det være tegn på svindel. Desværre ses det relativt ofte, at denne type datingsider bliver udnyttet af kvinderne til at score nogle lette penge. En klassiker er, at de beder om penge til at besøge dig. Du kan godt betale hendes rejse, hvis du er sikker på, at hun helt oprigtigt har lyst til at besøge dig. Men så skal du betale billetten direkte hos flyselskabet. Du skal aldrig overføre pengene til hende.