Baltiske kvinder: Mød skønne kvinder fra Letland, Estland og Litauen

Er du også fascineret af baltiske kvinders skønhed? Her får du gode råd til hvordan du kommer i gang med at date kvinder fra Letland, Estland og Litauen!

Modsat udenlandsk dating med fx asiatiske og russiske kvinder, er dating med baltiske kvinder væsentligt mindre udfordret af kulturelle barrierer. Både Letland, Estland og Litauen er velfungerende lande, med en generelt vækstende økonomi. De er alle tre medlem af EU, og de ligger rent geografisk ikke ret langt fra Danmark. Sidst men ikke mindst er kvinderne i de baltiske lande generelt gode til engelsk, hvorfor sprogbarrieren heller ikke er voldsom.

Deres uddannelsessystemer er velfungerende, og ligestillingen er nået stort set lige så langt som den er herhjemme. Derfor er baltiske kvinder også som regel godt uddannede og selvstændige. Så er du på jagt efter en spændende og intelligent udenlandsk kvinde, er en baltisk kvinde et godt bud!

Derfor er baltiske kvinder fortryllende

Baltiske kvinder har ry for at være utroligt smukke. Ikke bare fordi de har heldige gener – men også fordi de klæder sig meget feminint og pænt. Selvom vi også har mange smukke kvinder herhjemme, er tendensen, at danske kvinder klæder sig mere maskulint eller kønsneutralt, end baltiske kvinder gør. Både tøj, smykker og make-up gør baltiske kvinder noget ud af. Mange danske mænd synes er attraktivt med en kvinde, der fremhæver sine feminine træk og former. Derfor er baltiske kvinder i mange mænds øjne meget attraktive.

Udover deres smukke ydre, så er baltiske kvinder også mere traditionstro og gladere for en klassisk konstellation i parforholdet. De kan godt lide mænd, der er mænd, og som får dem til at føle sig beskyttede og værdsat. De kan godt lide at forkæle og tage sig af deres partner. Men tro ikke, at det bliver en dans på roser: Til gengæld for hendes affektion, forventer hun også respekt, opmærksomhed og kærlighed!

Vælg den rigtige online datingside til at møde baltiske kvinder: Fem gode tommelfingerregler

Hvor skal du starte, hvis du gerne vil date en baltisk kvinde? Et godt bud er: Online! Når man søger kærlighed på tværs af landegrænser, er det altid nemmere at starte online. Det er nemlig både dyrere og mere tidskrævende at mødes fysisk, end hvis man dater én herhjemme.

Men hvordan finder du så den rigtige datingside til baltisk dating? Det gør du ved at undersøge markedet. Her er fem gode tommelfingerregler for, hvordan du udvælger de bedste datingsider til dating af baltiske kvinder:

 • Brug Google til både at finde sider og til at finde anmeldelser og udtalelser om dem.
 • Undersøg hvem der står bag siden, og om de virker troværdige.
 • Undersøg hvad de gør på siden, for at undgå falske profiler.
 • Gå efter sider med månedlig betaling og gennemsigtige forretningsbetingelser.
 • Gå efter sider med mulighed for gratis profiler eller uforpligtende prøveperioder, så du kan tjekke kvindernes profiler ud. På den måde kan du sikre dig, at de har den type kvinder, som du søger.

Hvis du vil i gang med baltisk dating, anbefaler vi at du opretter dig på www.internationalcupid.com/da

 

Besøg International Cupid

 

Sådan laver du en effektfuld profil

Når du har valgt den rigtige side, skal du i gang med at lave din profil. Her er det vigtigt, at du sørger for at have nogle gode billeder og en spændende (og ærlig!) profiltekst. Ligesom du forventer, at de baltiske piger er ærlige på deres profiler, forventer de, at du er det.

Seriøse henvendelser opnår du bedst med en spændende profil, der viser, hvem du er. Det handler ikke om at skrive med mange kvinder – det handler om at skrive med de rigtige, som du kan se dig selv have en fremtid med.

Sådan tager du gode profilbilleder – 6 gode råd

Når du skal lægge billeder op på din profil, er det vigtigt, at du gør noget ud af dem. Det er nemlig ofte billederne, der har størst betydning ift. om du fanger kvindernes interesse, når de scroller gennem de mange profiler. Herunder er 6 gode råd til, hvordan du får taget nogle gode billeder:

 • Hav mere end 1 profilbillede – gerne 3-5 stykker.
 • Sørg for at billederne er vellignende.
 • Tag billederne fra en neutral vinkel – dvs. ikke for meget oppefra, og ikke for meget nedefra. Hvis du har mod på det, er det en god idé at få andre til at tage nogle billeder af dig, i stedet for udelukkende af bruge selfies.
 • Sørg for at belysningen er i orden. For mørke eller for lyse billeder gør det svært at se dig ordentligt, og ser ikke særligt pænt ud. Sørg desuden for, at opløsningen på billeder ikke er for lav / at billedet ser pixeleret ud.
 • Se smilende og glad ud.
 • Hav gerne billeder hvor du laver noget af det, du godt kan lide: Grille, fiske, ordne motorcykel, spille fodbold eller hvad din hobby nu end er. Det giver et godt billede af din personlighed og dine interesser.

Sådan skriver du den gode profiltekst – 7 gode råd

Når dine billeder har fanget hendes interesse, skal din profiltekst få hende til at skrive! Netop fordi baltiske kvinder som regel er godt uddannede og ofte selv har mange hobbyer/interesser, er det vigtigt, at du gør noget ud af din tekst. At du viser, hvem du er, hvad du interesserer dig for, og hvad du søger i en partner. Herunder er 7 gode råd til hvordan du får skrevet en spændende profiltekst:

 • Beskriv dit job.
 • Beskriv dine hobbyer/interesser.
 • Beskriv din familiesituation (har du fx børn, er det en god idé at nævne her).
 • Beskriv dine drømme for fremtiden.
 • Beskriv hvad du søger i en fremtidig partner.
 • Skriv en lille liste af emner, du godt kan lide at skrive om.
 • Læs din tekst igennem for stavefejl, og sørg for, at den er let forståelig.

Fra online til fysisk dating med lettiske piger og andre baltiske kvinder

Letland, Estland og Litauen ligger alle tre så tæt på Danmark, at det med fly er en ganske kort og økonomisk overskuelig rejse. Derfor er der god mulighed for at besøge f.eks. lettiske kvinder, når tiden er moden til det. Hertil er alle tre lande spændende lande ift. historie og kultur – så der er rig mulighed for at planlægge nogle spændende dates og lækre restaurantbesøg.

Inden du går fra online til fysisk dating, er det dog vigtigt, at du sikrer dig, at hendes intentioner er gode. Foreslår hun at i mødes i Danmark første gang, og beder hun samtidig om penge til rejsen, skal du være meget påpasselig. Send aldrig penge til en kvinde i udlandet. Vil du gerne betale for hendes flyrejse, kan du i stedet betale direkte til fly- eller rejseselskabet.

Hvis du vil i gang med baltisk dating, anbefaler vi at du opretter dig på www.internationalcupid.com/da

Gå til International Cupid