Thai kone – læs sandheden her: Hvorfor er de så attraktive?

Thai koner er ikke kun blevet populære, fordi de er smukke. Det er også fordi de er høflige, lattermilde og nemme at være sammen med.

Mange vestlige mænd finder thailandske kvinder utroligt attraktive, fordi de er så smukke, som de er. Helt generelt er asiatiske kvinder nemlig lavere, slankere og har finere træk, end vestlige kvinder. Det ligger ganske enkelt i deres gener, og det giver et tryllebindende feminint udtryk.

Deres ansigtstræk er fine, fordi linjerne er rene og enkle. Blandt thai kvinder finder du ingen krogede næser, og deres kæbelinje og kindben er også i reglen fine og lige. Mange synes også deres mørke, brune øjne og skinnende sorte hår er flot.

Sidst – men ikke mindst – holder de sig utroligt godt. For vestlige personer kan det være svært at se, hvor gammel en thailandsk kvinde er. Når de er 50 ligner de stadig én på 30 efter vestlige standarder!

Længes du efter et mere traditionelt ægteskab? Så er du ikke alene!

Her i Danmark er vi nået i mål med ligestillingen, og vores kvinder har omfavnet arbejdsmarkedet. De har også indtaget mange klassisk maskuline roller såvel som værdier både på jobbet og i hjemmet. Dette er selvfølgelig en skøn og positiv ting for danske kvinder. Men for mange danske mænd, der ønsker et mere traditionelt parforhold, har det desværre også betydet, er det er blevet en udfordring at finde en partner herhjemme.

Derfor er der mange, der har fundet sig en thailandske kone. Ligesom kvinder fra alle andre kulturer, er thailandske kvinder selvfølgelig forskellige. Alligevel tegner der sig nogle tydelige, generelle forskelle mellem skandinaviske og thailandske piger.

Hvis du føler dig klar til at finde kærligheden, så bør du her læse, hvordan du kommer ordenligt i gang med online thai dating.

Drømmer du om en lattermild og familieorienteret kæreste? Så er en thai kæreste det perfekte match

Pad Thai – En af mange fantatiske retter i Thailand

Af kulturelle årsager er thai piger både mere vant til og gladere for et traditionelt parforhold, hvor de tager sig af hjemmet og familien, end danske kvinder er. En thai kone sætter en ære i at drive en velfungerende og gæstfri husholdning, hvor både mand og børn har det godt. De er glade for at have gæster, og det ligger naturligt til dem at være en god værtinde. Hertil er thailandsk kultur en meget lattermild og smilende kultur. Derfor vil du opleve, at en thailandsk pige virker mere glad og frisk, end du er vant til, piger er.

Af ovenstående grunde er der mange danske mænd, som forelsker sig i og gifter sig med en thai kæreste. For her finder de den omsorgsfulde, smilende og smukke kvinde, som de har svært ved at finde herhjemme.

[breadcrumb]