Thai piger ⇒ Sådan møder du den rigtige thai kvinde (2019 guide)

Er du nysgerrig på, hvordan du finder kærligheden blandt thai piger? Så læs med her, hvor du får gode råd til, hvordan du kommer i gang!

Desværre findes der en del upålidelige datingsider når det kommer til dating af thai kvinder. Derfor kan det være svært at finde rundt i junglen af muligheder, når du skal i gang med thai dating. Heldigvis kan du finde frem til reelle sider, ved at kigge på et begrænset antal punkter:

  • Betaling: De reelle sider har som regel månedlig betaling – og ikke fx betaling pr. besked.
  • Mulighed for gratis adgang: Reelle sider er som regel interesserede i, at folk kommer ind på siden og kigger sig omkring, netop fordi det de tilbyder, faktisk er et godt produkt. Derfor giver de som regel mulighed for oprettelse af en gratis profil, hvor man kan kigge rundt på profilerne på siden.
  • Anmeldelser: Tjek altid anmeldelser af siden ud i diverse fora og på fx Trustpilot.
  • Sidens egne politikker: Tjek sidens egne politikker angående falske profiler og kvalitetssikring ud.

Følger du ovenstående punkter, er der god chance for, at du finder frem til de sider, der ikke snyder dig – hverken for penge eller med falske profiler.

Fordele ved online dating af thai kvinder

Har du først besluttet dig for at finde en smuk og sød thai pige, kan det være fristende at hoppe på det første det bedste fly mod Thailand. Dette kan dog kun frarådes, idet chancen for at du møder dit livs kærlighed på et par ugers ferie er ganske lille. Selv hvis du er så heldig at finde én, som du har god kemi med, er det ikke sikkert, det vil fungere. For det tager mere end et par dage at finde ud af, om man ville kunne fungere sammen som par.

Hertil skal man altid være påpasselig med dating af thai kvinder som vestlig mand – for der er desværre en del fattige thai kvinder, som udnytter vestlige mænd, der er på jagt efter kærligheden.

Online dating er her en god mulighed for at lære hinanden at kende, før der investeres penge og ferie i rejser.

Bliv kontaktet af de rigtige thai piger – lav en god profil

Først og fremmest skal du lave en god profil, som kommunikerer hvem du er, og hvad du søger, hvis du gerne vil have succes med online thai dating. Thai piger er nemlig ikke bange for at skrive først (modsat danske kvinder). Så hvis du gerne vil have henvendelser fra piger, som du har noget til fælles med, så er det selvfølgelig vigtigt, at de kan se, hvem du er, og hvad du interesserer dig for i din profil. Sørg derfor for at beskrive følgende i din profiltekst:

  • Hvad du arbejder med.
  • Hvad du bruger din fritid på.
  • Hvilke bøger du kan lide at læse / hvilke film du kan lide at se.
  • Hvor du bor.
  • Din familiesituation.

Hav derudover flere vellignende billeder på din profil – gerne nogle hvor du laver noget spændende. Hvis du fisker, kunne du fx have et billede af dig der fisker. På den måde kan de hurtigt se, hvad du er for en type, og hvad der interesserer dig. Sørg derudover for at billederne er af god kvalitet – dvs. i fokus og ikke for mørke.

Få succes med online dating af thai kvinder

Sørg for at væbne dig med tålmodighed, når først du har fundet frem til nogle kvinder, som virker interessante. Skriv gerne med dem over en længere periode (1-2 måneder), før du begynder at snakke om at komme på besøg i Thailand. Ved at skrive med dem i længere tid, lærer du dem ordentligt at kende, og du får en god fornemmelse for, om interessen er oprigtig fra deres side.

Der findes desværre mange thai piger i pengenød, som udnytter vestlige mænd. Er de oprigtigt interesserede, vil de ikke have travlt med at snakke om penge eller besøg – så vil de være interesserede i at lære dig at kende. Beder de dig om penge, eller presser de mistænksomt meget på for at du skal komme og besøge dem, bør du derfor afbryde kontakten.

Hvorfor er thai piger så populære?

Thai piger er både populære fordi de er smukke og fordi de generelt er høflige, smilende og familieorienterede.

En forudsætning for, at man forelsker sig, er den fysiske tiltrækning. Derfor er det heller ikke uvæsentligt her at fremhæve thai damers smukke ydre. Mange finder nemlig thai pigers fine, slanke figur yndefuld og feminin. Deres sorte hår, gyldne hud og mørke øjne er også noget, mange finder smukt og attraktivt. Hertil ældes thai kvinder ikke på samme måde, som vestlige kvinder gør, hvorfor de ser langt yngre ud når de er 50, end en vestlig kvinde gør.

Udover deres attraktive ydre, finder mange også deres personlighed yderst tiltrækkende. Nu er det selvfølgelig ikke sådan, at alle thai piger er ens. Men deres kultur og traditioner gør, at de generelt opfører sig anderledes end vestlige kvinder på en række punkter. Bl.a. er de mere høflige, mere smilende og går højt op i familielivet.

[breadcrumb]