Thai dating ⇒ Sådan møder du Thai piger online (2021 guide)

Er du nysgerrig på, hvordan du finder kærligheden blandt Thai piger? Her får du mine råd til, hvordan du får succes med Thai dating online! 

Online dating lyder måske ikke umiddelbart super romantisk. Men når det kommer til at date thai piger, er det næsten en nødvendighed at starte online. For det er dyrt at rejse til Thailand. Hertil er chancen for tilfældigt at møde den helt rigtige kvinde og forelske sig i løbet af en uge eller to meget lille.

Starter du din thai dating online, har du mulighed for at lære flere kvinder at kende – uden det skal koste en formue, og uden noget tidspres. Stille og roligt kan du lære kvinderne at kende ift. interesser, værdier, drømme for fremtiden og forventninger til en partner. Når så du har fundet en kvinde, som du har meget til fælles med, og som du har god kemi med, kan du arrangere en rejse til Thailand, hvor I kan mødes.

2 vigtige trin: Sådan finder du den rigtige datingside til thai dating

Før du kan komme i gang med online dating, bliver du nødt til at finde den rigtige online datingside for thai dating. Men hvordan finder du lige dén? Der er et væld af sider, som lokker med billeder af smukke thai piger. Desværre er en del af disse sider kun ude på at lokke penge ud af dig med dyre abonnementer og falske profiler.

Derfor er det vigtigt, at du er grundig i din research, når du skal udvælge de sider, du vil give dig i kast med. Fire grundlæggende råd hertil er:

 • Find en side, hvor det er muligt at have en gratis profil. Med en gratis profil har du som regel mulighed for at klikke rundt på de forskellige profiler – dog med begrænset mulighed for kontakt. Det kan være en stor hjælp at se de tilgængelige profiler, før man opgraderer til en betalt profil. Så kan man nemlig se, om siden har den type thai piger, man er på udkig efter.
 • Find en side, hvor du betaler en fast månedlig pris for en betalt profil (gå uden om sider som tager betaling pr. besked).

Eksempel på en god online thai dating side

En side, som får meget ros, er ThaiCupid.com. Her kan man få en gratis profil til at starte med, og de har et godt ry for at kvalitetssikre de profiler, de har på siden. Massevis af succesfulde parforhold er begyndt via ThaiCupid, og de er uden tvivl det bedste valg.

Hvis du vil i gang med online thai dating, anbefaler vi at du opretter en gratis profil på www.thaicupid.com/da

 

Gå til Thai Cupid

 

Fordele ved online dating af thai piger

thai datingHar du først besluttet dig for at finde en smuk og sød thai pige, kan det være fristende at hoppe på det første det bedste fly mod Thailand. Dette kan dog kun frarådes, idet chancen for at du møder dit livs kærlighed på et par ugers ferie er ganske lille. Selv hvis du er så heldig at finde én, som du har god kemi med, er det ikke sikkert, det vil fungere. For det tager mere end et par dage at finde ud af, om man ville kunne fungere sammen som par.

Hertil skal man altid være påpasselig med dating af thai kvinder som vestlig mand – for der er desværre en del fattige thai kvinder, som udnytter vestlige mænd, der er på jagt efter kærligheden.

Online dating er her en god mulighed for at lære hinanden at kende, før der investeres penge og ferie i rejser.

Bliv kontaktet af de rigtige thai piger – lav en god dating profil

Først og fremmest skal du lave en god profil, som kommunikerer hvem du er, og hvad du søger, hvis du gerne vil have succes med online thai dating. Thai piger er nemlig ikke bange for at skrive først (modsat danske kvinder). Så hvis du gerne vil have henvendelser fra piger, som du har noget til fælles med, så er det selvfølgelig vigtigt, at de kan se, hvem du er, og hvad du interesserer dig for i din profil. Sørg derfor for at beskrive følgende i din profiltekst:

 • Hvad du arbejder med.
 • Hvad du bruger din fritid på.
 • Hvilke bøger du kan lide at læse / hvilke film du kan lide at se.
 • Hvor du bor.
 • Din familiesituation.

Hav derudover flere vellignende billeder på din profil – gerne nogle hvor du laver noget spændende. Hvis du fisker, kunne du fx have et billede af dig der fisker. På den måde kan de hurtigt se, hvad du er for en type, og hvad der interesserer dig. Sørg derudover for at billederne er af god kvalitet – dvs. i fokus og ikke for mørke.

Få succes med online thai dating

thai pigeSørg for at væbne dig med tålmodighed, når først du har fundet frem til nogle kvinder, som virker interessante. Skriv gerne med dem over en længere periode (1-2 måneder), før du begynder at snakke om at komme på besøg i Thailand. Ved at skrive med dem i længere tid, lærer du dem ordentligt at kende, og du får en god fornemmelse for, om interessen er oprigtig fra deres side.

Der findes desværre mange thaipiger i pengenød, som udnytter vestlige mænd. Er de oprigtigt interesserede, vil de ikke have travlt med at snakke om penge eller besøg – så vil de være interesserede i at lære dig at kende. Beder de dig om penge, eller presser de mistænksomt meget på for at du skal komme og besøge dem, bør du derfor afbryde kontakten.

Nøglen til succesfuld thai dating: Tålmodighed

Når din profil er klar, skal du i gang med at kontakte thai kvinderne – og med at besvare de henvendelser, du har fået. Her er det vigtigt, at du væbner dig med tålmodighed, og lader det tage den tid, det skal, for at i kan lære hinanden at kende.

Skriv gerne med hende over en længere periode – gerne 1-2 måneder, før du begynder at overveje at tage ned og besøge hende. Lær hende at kende, så i kan få en fornemmelse for, om i har kemi, og om i har de samme interesser og har de samme forventninger til en partner. Til kommunikation kan du bruge chatforummet, som er på datingsiden, e-mail eller appen ”LINE”, der er meget populær i Thailand.

Hvorfor er thai piger så populære?

Thai piger er både populære fordi de er smukke og fordi de generelt er høflige, smilende og familieorienterede.

En forudsætning for, at man forelsker sig, er den fysiske tiltrækning. Derfor er det heller ikke uvæsentligt her at fremhæve thai damers smukke ydre. Mange finder nemlig thai pigers fine, slanke figur yndefuld og feminin. Deres sorte hår, gyldne hud og mørke øjne er også noget, mange finder smukt og attraktivt. Hertil ældes thai kvinder ikke på samme måde, som vestlige kvinder gør, hvorfor de ser langt yngre ud når de er 50, end en vestlig kvinde gør.

Udover deres attraktive ydre, finder mange også deres personlighed yderst tiltrækkende. Nu er det selvfølgelig ikke sådan, at alle thai piger er ens. Men deres kultur og traditioner gør, at de generelt opfører sig anderledes end vestlige kvinder på en række punkter. Bl.a. er de mere høflige, mere smilende og går højt op i familielivet.

5 kulturforskelle mellem Danmark og Thailand, du skal være opmærksom på

 • For Thailændere er hverken kongehuset eller deres religion, buddhismen, noget man joker med.
 • Thailændere har stor respekt for deres egen nationalmelodi, og stopper som regel hvad de er i gang med, for at lytte og vise deres respekt, når den bliver spillet.
 • Thailændere bryder sig ikke om at tabe ansigt. Det betragtes derfor som et nederlag, hvis de kommer til at hæve stemmen eller på anden vis taber besindelsen.
 • I forlængelse af ovenstående punkt, er Thailændere et meget smilende og positivt folk. At håndtere situationer med et smil, er for dem det samme som at håndtere dem værdigt.
 • I Thailand er det ikke normalt at vise affektion gennem fysisk kontakt offentligt. I de mere turistede områder er OK at holde i hånd og kysse – men i de mindre turistede områder i provinsen bliver der set meget ned på det. Derfor er thai piger også mere blufærdige, end vestlige kvinder.

Den bedste side til online thai dating side

thai pigeEn side, som får meget ros, er ThaiCupid.com. Her kan man få en gratis profil til at starte med, og de har et godt ry for at kvalitetssikre de profiler, de har på siden. Massevis af succesfulde parforhold er begyndt via ThaiCupid, og de er uden tvivl det bedste valg.

Hvis du vil i gang med online thai dating, anbefaler vi at du opretter en gratis profil på www.thaicupid.com/da

 

Gå til Thai Cupid