Thai dating ⇒ Sådan får du succes med thai dating (2019 guide)

Overvejer du at gå i gang med Thai dating? Så læs med her! Vi har samlet relevant information og de bedste råd, så du kan komme godt fra start!

Online dating lyder måske ikke umiddelbart super romantisk. Men når det kommer til at date udenlandske piger, er det næsten en nødvendighed at starte online. For det er dyrt at rejse til Thailand. Hertil er chancen for tilfældigt at møde den helt rigtige kvinde og forelske sig i løbet af en uge eller to meget lille.

Starter du din thai dating online, har du mulighed for at lære flere kvinder at kende – uden det skal koste en formue, og uden noget tidspres. Stille og roligt kan du lære kvinderne at kende ift. interesser, værdier, drømme for fremtiden og forventninger til en partner. Når så du har fundet en kvinde, som du har meget til fælles med, og som du har god kemi med, kan du arrangere en rejse til Thailand, hvor I kan mødes.

4 trin: Sådan finder du den rigtige datingside til thai dating

Før du kan komme i gang med online dating, bliver du nødt til at finde den rigtige online datingside for thai dating. Men hvordan finder du lige dén? Der er et væld af sider, som lokker med billeder af smukke thai piger. Desværre er en del af disse sider kun ude på at lokke penge ud af dig med dyre abonnementer og falske profiler.

Derfor er det vigtigt, at du er grundig i din research, når du skal udvælge de sider, du vil give dig i kast med. Fire grundlæggende råd hertil er:

 • Find en side, hvor det er muligt at have en gratis profil. Med en gratis profil har du som regel mulighed for at klikke rundt på de forskellige profiler – dog med begrænset mulighed for kontakt. Det kan være en stor hjælp at se de tilgængelige profiler, før man opgraderer til en betalt profil. Så kan man nemlig se, om siden har den type thai piger, man er på udkig efter.
 • Find en side, hvor du betaler en fast månedlig pris for en betalt profil (gå uden om sider som tager betaling pr. besked).
 • Se hvilke anmeldelser siden har fået af andre brugere.
 • Tjek sidens politik angående falske profiler og sikkerhed.

Eksempel på en god online thai dating side

En side, som får meget ros, er ThaiCupid.com. Her kan man få en gratis profil til at starte med, og de har et godt ry for at kvalitetssikre de profiler, de har på siden (dvs. de har meget få tilfælde af falske profiler). De giver desuden en flot rabat på hele 67 %, hvis man betaler for et års medlemskab i stedet for at betale for én måned ad gangen. Hertil har de en fantastisk oversættelsesservice i deres guldpakke. Her bliver beskeder oversat begge veje – fra dig til hende og omvendt.

Sådan laver du en god profil til online thai dating

Før du kan gå i gang med at skrive med de mange søde thai piger, skal du have lavet en profil. Her er især to ting vigtige: Gode billeder og en god profiltekst!

 • Upload flere vellignende billeder af dig selv. Udvælg gerne billeder, hvor du laver noget, der interesserer dig. På den måde fortæller du allerede gennem dine billeder, hvem du er. Det kan fx være billeder af dig til sociale arrangementer, eller billeder hvor du udøver din hobby. Sørg for at billederne er af nogenlunde kvalitet, og at de ikke fx er meget mørke.
 • Brug tid på at skrive en god profiltekst. Inkluder gerne en beskrivelse af dit job, hvor du bor, dine fritidsinteresser, dine fremtidsdrømme, og hvad du søger efter i en kvinde.

Nøglen til succesfuld thai dating: Tålmodighed

Når din profil er klar, skal du i gang med at kontakte thai kvinderne – og med at besvare de henvendelser, du har fået. Her er det vigtigt, at du væbner dig med tålmodighed, og lader det tage den tid, det skal, for at i kan lære hinanden at kende.

Skriv gerne med hende over en længere periode – gerne 1-2 måneder, før du begynder at overveje at tage ned og besøge hende. Lær hende at kende, så i kan få en fornemmelse for, om i har kemi, og om i har de samme interesser og har de samme forventninger til en partner. Til kommunikation kan du bruge chatforummet, som er på datingsiden, e-mail eller appen ”LINE”, der er meget populær i Thailand.

5 kulturforskelle mellem Danmark og Thailand, du skal være opmærksom på

 • For Thailændere er hverken kongehuset eller deres religion, buddhismen, noget man joker med.
 • Thailændere har stor respekt for deres egen nationalmelodi, og stopper som regel hvad de er i gang med, for at lytte og vise deres respekt, når den bliver spillet.
 • Thailændere bryder sig ikke om at tabe ansigt. Det betragtes derfor som et nederlag, hvis de kommer til at hæve stemmen eller på anden vis taber besindelsen.
 • I forlængelse af ovenstående punkt, er Thailændere et meget smilende og positivt folk. At håndtere situationer med et smil, er for dem det samme som at håndtere dem værdigt.
 • I Thailand er det ikke normalt at vise affektion gennem fysisk kontakt offentligt. I de mere turistede områder er OK at holde i hånd og kysse – men i de mindre turistede områder i provinsen bliver der set meget ned på det. Derfor er thai piger også mere blufærdige, end vestlige kvinder.

Undgå at blive snydt: Her skal du passe på med online thai dating i Danmark

Hvis hendes arbejdstider er meget varierende, eller hvis hun siger, hun ikke har noget arbejde, men stadig tydeligvis har penge, bør du være påpasselig. Det kan nemlig være indikatorer på, at hun arbejder som barpige.

Nogle barpiger har sex for penge, andre laver danseshows, mens nogle bare arbejder som bartender/værtinde. Disse piger er som regel i disse jobs af pengenød, og de har desværre ry for at have mange online forhold, hvor de udnytter mændene for at få penge.

Når først de er havnet i prostitutionsbranchen, bliver de skruppelløse – og de skriver og siger hvad som helst, for at få penge ud af de vestlige mænd, de har kontakt til. Ofte har de kontakt til mange ad gangen.

Så hvis den thailandske pige, du chatter med, beder dig om at sende penge, må du under ingen omstændigheder gøre det. Afbryd øjeblikkeligt kontakten med hende. Brug ovenstående guide til at finde de rigtige online datingsider, gør noget ud af din profil og vær kræsen med de piger, du bruger tid på at skrive med. Brug din sunde fornuft og lyt til din mavefornemmelse: Virker hun oprigtigt interesseret? Med denne guide og din sunde fornuft, er du klar til at indlede dit eventyr i thai dating!

Læs evt. også min side om forholdet mellem danske mænd og thai koner.

[breadcrumb]